Meteen naar de content

Elke dag nieuwe Vader-/ Moederdag Deals! Eindigt om 23:59.

  Over ons

  Wie zijn we bij Sarando?

  Wij zijn Sarando, een team vol met creatieve en hardwerkende mensen. We zijn niet alleen een bedrijf; we zijn leiders in wat we doen. We zetten de nieuwste trends en zorgen ervoor dat jij altijd de eerste bent met de nieuwste producten.

  Onze Missie

  We leven in een snelle wereld. Trends veranderen elke dag. Sarando is er om ervoor te zorgen dat jij altijd voorop loopt. Wij luisteren naar wat jij wilt en werken samen met de beste makers om producten te brengen die niet alleen nieuw, maar ook echt nuttig zijn.

  Onze Producten

  Bij Sarando gaat het allemaal om kwaliteit en stijl. Of het nu de nieuwste gadgets zijn of mode-accessoires, elk product dat we kiezen is iets bijzonders. We testen alles zelf om zeker te weten dat het meer is dan je verwacht.

  Klantenservice: Waarom wij anders zijn

  Goede service is het hart van Sarando. Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Heb je een vraag over een product of heb je hulp nodig na je aankoop? Wij zijn er voor je. Wij willen dat jouw ervaring met Sarando niet alleen goed is, maar iets dat je echt blij maakt.

  Doe mee met de Sarando Community

  Bij Sarando is winkelen meer dan iets kopen. Het is ontdekken wat nieuw en spannend is. We nodigen je uit om met ons mee te doen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en speciale aanbiedingen. Met Sarando ben je altijd een stap voor.

  Sarando: Waar het nieuwe begint

  Welkom bij Sarando. Hier beginnen de trends. Sluit je aan bij ons en wees de eerste die de toekomst ontdekt.

  GRATIS VERZENDING

  Altijd gratis verzending binnen NL & BE

  BEVEILIGDE BETALING

  Veilig betalen met jouw voorkeursmethode

  KLANTENSERVICE

  Wij staan 24/7 klaar om jouw vragen te beantwoorden

  GELD TERUG GARANTIE

  14 dagen geld terug garantie